Varianten

Bij het spel draai bingo zul je zelf getallen moeten wegstrepen op je eigen speelkaarten. Vooraf aan het spel wordt er meegedeeld hoeveel keer je zelf getallen mag draaien. Dit aantal zul je dus zelf naar eigen inzicht moeten inzetten en gebruiken om een zo groot mogelijke hoeveelheid punten bij elkaar te kunnen verzamelen.

Verschillende bingoloten

Er kan ook gespeeld worden met verschillende kaarten. Op deze manier is het bijvoorbeeld noodzakelijk dat spelers diverse rijen wel en diverse rijen niet bedekken om het spel te kunnen winnen. Hierbij moet dus wel goed opgelet worden welke getallen afgedekt kunnen worden en welke niet, want als de foute getallen afgedekt worden, is er geen geldige bingo. Let op met deze bingo tips: Het is ook mogelijk voor spelers om online meerdere loten te kopen. Dit is weer een extra hindernis, maar vergroot daarentegen ook de kans op een leuke prijs!

Bingo thema's

Naast de verschillende bingoloten bestaan er ook diverse thema's rondom bingo. In verschillende bingo rooms zijn deze thema's terug te vinden. Zo kun je dus bijvoorbeeld bingo spelen in een heel andere setting, maar ook zeker met andere spelregels en verschillende tijdsduur. Online zijn de mogelijkheden waar het bingo betreft ook zeker eindeloos en je kan spelen in iedere setting die je maar bevalt. Naast het echt spelen systeem is dit dus nog iets waarin het sterk lijkt op andere online gokmogelijkheden als gokkasten (bv op Onlinegokkastensite.nl) en poker.

Extra punten verdienen

Met sommige bingo spelen kun je ook extra punten verdienen. Een bingo bonus kun je bijvoorbeeld al krijgen als je je aanmeld op een website. Daarbij kun je ook met het winnen van diverse rondes weer extra punten verdienen. Deze punten kun je opbouwen. Hoe meer extra punten je hebt verdiend, hoe groter je prijs dus kan uitvallen aan het einde van een spel.